Τρίχα-τρίχα

Μια μικρή γωνία στο Παλαιό Φάληρο αλλά γεμάτη από τις καλλιτεχνικές ιδέες της Μαρίας που κερδίζουν τις εντυπώσεις από την ιδιαίτερη επιδεξιότητά της στο κούρεμα, τις βαφές και τα χτενίσματα!!!

Η Μαρία με το χάρισμα και την αποτελεσματικότητα της στην τέχνη την βοήθησαν στα πρώτα της βήματα να δημιουργήσει ένα καλό κύκλο πελατισσών με αποτέλεσμα σύντομα να φτιάξει το δικό της κομμωτήριο.

Η επιτυχία, όμως, δεν σταμάτησε εκεί αλλά σε μικρό χρονικό διάστημα έφτασε η φήμη της και στα στέκια των επωνύμων. Έτσι άρχισε να κουρεύει και να χτενίζει τραγουδιστές και ηθοποιούς σε video clip και γυρίσματα τηλεοπτικά.

Η Μαρία με την τελειομανία της εκτός από πολύ καλά χτενίσματα έχει στο ενεργητικό της μεγάλες δυνατότητες και στις βαφές, όπου μπορείτε να την εμπιστευτείτε, είτε για διορθώσεις είτε για να σας προτείνει κάποια αλλαγή χρώματος.

Επίσης, η Μαρία έχει εκπαιδευτεί πολύ καλά στα κουρέματα τα οποία προσαρμόζει στο σχήμα των προσώπων με αποτέλεσμα να επιλέγει το κατάλληλο κούρεμα που ταιριάζει σε εσάς.

Τρίχα-Τρίχα: ένας χώρος για κάθε επιλογή γύρω από τα μαλλιά σας!!!

επιστροφή
Παπαφλέσσα 12 Παλαιό Φάληρο
210.9851295
Trixatrixa1@yahoo.gr
Facebook
Δευτέρα κλειστά
Τε 9:30-15:00
Τρ-Πε-Πα 9:30-20:00
Σαβ 9:00-18:00
Κούρεμα  γυναικείο 10
Κούρεμα  ανδρικό  10
Κούρεμα  παιδικό      8
Χτένισμα        από 10
Βραδινά 17
Βαφή             από 20
Ανταύγειες    από 35
Περμανάντ     35
Θεραπεία  3
Λούσιμο  2

Ανακάλυψε το styling που θέλεις

Τι τύπο μαλλιών έχω;

Κομμωτήρια