Γιώργος Χαρίκος

Ένας πολύ αξιόλογος κομμωτής με πολλά βραβεία από διαγωνισμούς, σεμινάρια μετεκπαιδευτικά και σημαντικές επιτυχίες γενικότερα.

Είναι ένας καλλιτέχνης που συνηθίζει να ξεσηκώνει τα πλήθη με την τέχνη του, ενώ ενθουσιάζει με την καλλιτεχνική του τάση τα μοντέλα που δημιουργεί.

Ο Γιώργος ένας πολύ καταξιωμένος κομμωτής, με πολλές επιδείξεις στο ενεργητικό του αλλά και πολλές επιτυχίες έχει φτιάξει ένα μύθο γύρο από το όνομα του στο χώρο, με αποτέλεσμα να έχει προπονήσει και κατεβάσει πολλούς νέους κομμωτές σε διαγωνισμούς τους οποίους έχουν διαπρέψει και προκριθεί με έπαθλα.

Ο Γιώργος είναι σίγουρα ο τεχνίτης κομμωτής που θα δώσει αποτέλεσμα σε όλες τις προσδοκίες σας σε κούρεμα, βαφή ή χτένισμα.

Μαζί του συνεργάζεται και η Αγγελική Χάλαρη μια πολύ καλή τεχνήτρια σε όλο το φάσμα της κομμωτικής τέχνης, η οποία έχει διαπρέψει στο χώρο και εκείνη με ένα δικό της μύθο γύρο από το όνομα της βγάζοντας σε επίσημες επιδείξεις με τη VANG ένα μεγάλο μέρος από το ταλέντο της.

Ο Γιώργος με την συνεργάτιδα του Αγγελική Χάλαρη πρώην εκπαιδευτικός στην σχολή VANG σας περιμένουν για κάτι το διαφορετικό...!

επιστροφή
Ιωνίας 47 Νέα Σμύρνη.
2109350325
xarikos.giorgos@hotmail.com
Facebook
Δε-Τε 9:00-15:00
Τρ-Πε-Πα 9:00-14:00-17:00-21:00
Σαβ 9:00-16:00
   

 

Κούρεμα    γυναικείο 15
Κούρεμα    ανδρικό 14
Κούρεμα    παιδικό 13
Βαφή            από 25
Ανταύγειες     από 40
Χτένισμα        από 13
Φορμάρισμα    από   8
Περμανάντ      από  35
Λούσιμο          από   3
Βραδινό χτέν.  από 20

 

Ανακάλυψε το styling που θέλεις

Τι τύπο μαλλιών έχω;

Κομμωτήρια