Καραδή Δήμητρα

Μια μικρή φιλική καλλιτεχνική κομμωτική γωνιά με ένα πλατύ ζεστό χαμόγελο της Δήμητρας σας περιμένουν για να σας υποδεχτούν.

Η Δήμητρα είναι μια νεαρή κοπέλα με πολύ μεράκι και επιδεξιότητα επάνω στα μαλλιά , έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά καλλιτεχνικά και τεχνικά σεμινάρια ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές κομμωτικές επιδείξεις.

Η Δήμητρα με την εμπειρία της,το μεράκι και την αγάπη της σε αυτό που κάνει είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

Κουρέματα με κίνηση και φινίρισμα που αγγίζουν την τελειότητα μαγνητίζοντας τον περίγυρο, βαφές με εκπληκτικά χρώματα σε αποχρώσεις φυσικές ή έντονες χάλκινες, κόκκινες, σοκολατί, ξανθές του πάγου, ντορέ, μελί ή πλατινέ.

Ανταύγειες σε χρωματισμούς ώστε να ταιριάζουν με το φυσικό σας χρώμα ή το βαμμένο αλλά και να δένουν με τα χαρακτηριστηκά σας και την επιδερμίδα σας.

Η Δήμητρα όμως διαπρέπει και στα χτενίσματα με στυλ ίσιο ή κατσαρό δουλεμένα με όλες τις τεχνικές, μπιστολάκι, πρέσσα, ηλεκτρικό ψαλίδι ή τυλιχτά σε δύσκολες περιπτώσεις που τα μαλλιά είναι λεπτά και δεν έχουν αντοχές στο χρόνο ή τον υγρό καιρό.

Επίσης άν έχετε μια επίσημη επίσκεψη και θέλετε να διαφοροποιηθείτε από τους υπόλοιπους η Δήμητρα θα δημιουργήσει γαι εσάς ένα βραδινό που θα σας ανταμείψει απόλυτα.

Κομμωτήριο Δήμητρα για να γίνουν οι απαιτήσεις σας πραγματικότητα.

επιστροφή
Καραδή Δήμητρα

Σπύρου Μήλιου 8 Άγιος Δημήτριος
2109928924
Facebook
Δ 9:00-18:00
Τε 9:00-15:00
Τρ,Πε,Πα 9:00-20:00
Σ 9:00-18:00

 

Κούρεμα  γυναικείο   10
Κούρεμα  ανδρικό + λούσιμο 10
Κούρεμα   παιδικό   8
Χτένισμα  από   10
Βαφή  από   20
Ανταύγειες   από 35
Βραδινά  από 20
Περμανάντ 50
Brazilian   από       60
Μανικιούρ   10
Πεντικιούρ   12
Τεχνητά νύχια  από   40

                      

Ανακάλυψε το styling που θέλεις

Τι τύπο μαλλιών έχω;

Κομμωτήρια