Σωτηρία - Αγγέλα
Κομμωτήριο στην Σπερχειάδα

τα χτενίσματά μας...

νυφικό
επίσημο χτένισμα με στράς
βραδινό με πλεξίδα
επίσημος κότσος
νυφικό με άνθη
σινιόν
κοτσίδες παράλληλες
πλεξίδα
ίσιο
νυφικό
νυφικό
νυφικό με άνθη
μπούκλες
νυφικό με άνθη
σινιόν
βραδινό
νυφικό με άνθη
αλογοουρά
ίσιο
πλεξίδα
πλεξίδες
κότσος
σινιόν
σινιόν
βραδινό
νυφικό
νυφικό
νυφικό με πέρλες
νυφικό με άνθη
νυφικό
νυφικο με άνθη
κότσος
νυφικό με στρας
πλεξίδες
κοτσίδες
κοτσίδες
κότσος
σινιόν
μπούκλες
έντονο κόκκινο
κότσος
σινιόν
σινιόν
κότσος
κότσος
βραδινό
κότσος
Φωτογραφία από Σωτηρία - Αγγέλα

Δύο κορίτσια ευχάριστα , γεμάτα χαμόγελο, με πολύ εμπειρία, ταλέντο και απεριόριστη αγάπη για την κομμωτική  τέχνη, σας περιμένουν στην Σπερχειάδα Φθιώτιδος.

Πεποίθηση τους είναι να δημιουργούν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που να ταιριάζουν στην προσωπικότητα σας και την εμφάνιση, με ένα αποτέλεσμα που θα εκφράζει τον χαρακτήρα σας και την αυτοπεποίθηση σας.

Μία αυτοπεποίθηση που ξεκινάει από ένα καλό κούρεμα, ένα ποιοτικό χτένισμα για την καθημερινότητά σας η κάποια ιδιαίτερη έξοδο σας. Μία καλή βαφή με σταθεροποιητικά που θα συγκρατούν το χρώμα σας στο πέρασμα του χρόνου αλλά και ανταύγειες όπου το αποτέλεσμα τους θα είναι μοναδικό αφού θα ξεχωρίζουν για την ομοιογένεια τους και τις αποχρώσεις!

Δεν μένει παρά να αφεθείτε στην όρεξη και το ζήλο τους, ώστε να χαρίσετε στον εαυτό σας αυτό που σας αξίζει!!!!

 

 

Το κομωτήριο χρησιμοποιεί και διαθέτει τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Alexander Hair

Λεωφόρος Κρίκου 31 Σπερχειάδα Φθιώτιδας. Google map
2236045095
Facebook

ΩΡΑΡΙΟ

Δε 8:30-14:00 
Τρ-Τε 8:30-14:00 - 17:30-21:00 
Πε  Κλειστά
Πα 8:30-14:00 - 17:30-21:00 
Σαβ 9:00-18:00 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Κούρεμα   γυναικείο 12
Κούρεμα   ανδρικό 10
Κούρεμα   παιδικό 10
Βραδινά 15
Χτένισμα      από 12
Βαφή          από 25
Ανταύγειες   από 50
Περμανάντ   από 40

 

ο χώρος μας...

Σωτηρία - Αγγέλα
Σωτηρία - Αγγέλα
Σωτηρία - Αγγέλα
Σωτηρία - Αγγέλα
Σωτηρία - Αγγέλα

ερωταπαντήσεις

Όλα τα καλά σαμπουάν με σωστό p.h 5.5 και καλές πρώτες ύλες έχουν προδιαγραφές για χρήση μέχρι δύο χέρια καθημερινά.

Στην πραγματικότητα οι προδιαγραφές για το λούσιμο σε όλα τα καλά σαμπουάν, είναι μέχρι μια φορά την ημέρα. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουμε αφυδάτωση στο τριχωτό της κεφαλής και στην τρίχα, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόωρη γήρανση (τριχόπτωση) των μαλλιών.

Είναι αλήθεια πως το γνήσιο πράσινο σαπούνι είναι ένα φυσικό προϊόν, συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό και γι' αυτό υποαλλεργικό. Όμως το πράσινο σαπούνι έχει υψηλό p.h. (περίπου 10) και είναι αλκαλικό, ενώ το δέρμα και τα μαλλιά μας έχουν p.h. 5,5, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και ερεθισμούς στην τρίχα και το δέρμα διότι διαταράσσει τα φυσικά επίπεδα του p.h. τους.

Επίσης το πράσινο σαπούνι περιέχει καυστική ποτάσα και δεσμεύει τα άλατα μαγνησίου, ασβεστίου κ.α., με αποτέλεσμα να αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά και το δέρμα μας.

Είναι λοιπόν καλύτερο να επιλέγουμε σαμπουάν με ουδέτερο p.h., τα οποία περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα, με ενυδατικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία, που ενδυναμώνουν και θρέφουν τα μαλλιά και το δέρμα.

Το συχνό λούσιμο σίγουρα δεν μειώνει τη λιπαρότητα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να επιλέξουμε ένα σαμπουάν κατά της λιπαρότητας, που να περιέχει συστατικά όπως πορτοκάλι ή τσουκνίδα. Τα συστατικά αυτά, χάρη στις στυπτικές τους ιδιότητες, απορροφούν το παραπάνω λίπος που εκκρίνει ο οργανισμός, καθυστερώντας έτσι τον κορεσμό του. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η λιπαρότητα που προκαλεί τα λαδωμένα μαλλιά.

Στο κούρεμα χρησιμοποιούμε δύο βασικές τεχνικές, οι οποίες είναι:

α) η τεχνική του καρέ

β) η τεχνική του ντεγκραντέ

Ιδιαίτερα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ένα καλό κούρεμα βοηθάει ώστε να απομακρυνθούν οι κατεστραμμένες άκρες που τα κάνουν τα να φαίνονται άτονα και θαμπά.

Για να γίνει ένα σωστό κούρεμα, πρέπει να προηγηθεί η μελέτη των ανατομικών στοιχείων του κεφαλιού, καθώς και των χαρακτηριστικών του προσώπου. Επιπλέον πρέπει να εκτιμηθεί η ποιότητα και η ποσότητα των μαλλιών, καθώς και η κατάσταση της τρίχας.

Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και κατά προτίμηση φυτική, ώστε να είναι συμβατή με τα μαλλιά για να απορροφούν απόλυτα όλα τα συστατικά που έχουν ανάγκη.
Η διαφορά ανάμεσα σε μια φθηνή από ακριβή μάσκα μαλλιών είναι από τίποτα εώς τεράστια. Μια φθηνή μάσκα συνήθως έχει γαλακτωματοποιητές που την κάνουν κρέμα, συντηρητικά και σιλικόνες για αίσθηση γυαλάδας και ξεπλέγματος. Όλα αυτά όμως πέραν της αίσθησης δεν προσφέρουν τίποτα στα μαλλιά. Μια ακριβή μάσκα, εκτός από τους γαλακτωματοποιητές που δημιουργούν την κρέμα και τα συντηρητικά για να προστατεύετε από τις αλιώσεις και τα βακτήρια, περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα ,αντηλιακά φίλτρα,τα οποία προσφέρουν φυσική ενυδάτωσης και προστασίας από τις περιβαλοντολογικές εξωτερικές επιθέσεις.Τα εκχυλίσματα όμως και τα αντηλιακά είναι αυτά που ανεβάζουν και το κόστος και διαφοροποιούν τις τιμές. Υπάρχει όμως και ένα μικρό ποσοστό προϊόντων το οποίο είναι ακριβό όχι τόσο για την ποιότητα του αλλά για την διαφήμιση του και την αναγνωρισιμότητα του.
Ο καλύτερος τρόπος είναι ένα ενυδατικό σαμπουάν, μια καλή μάσκα ενυδατική και ένα ενυδατικό γαλάκτωμα που δεν ξεβγάζεται ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ψαλίδα ή αποτραπεί τελείως .

Alexander Hair

Είμαστε κι' εδώ:
back to top