Δρόση και Γιώργος
Κομμωτήριο στον Άλιμο

τα χτενίσματά μας...

Φωτογραφία από Δρόση και Γιώργος

Ο Γιώργος και η  Δρόση δύο αγαπημένα αδέλφια με οικογενειακή παράδοση στο χώρο του κομμωτηρίου, με χρόνια εμπειρίας αλλά και καταξιωμένη καλλιτεχνική δράση, σας περιμένουν για να απολαύσετε μοντέρνα, κλασσικά, γεωμετρικά κουρέματα ,χτενίσματα αλλά και χρώματα εποχής.

Ο Γιώργος με την μακροχρόνια εμπειρία του και την διαρκείς ανανέωση του σε νέες τεχνικές κουρεμάτων και βαφών που παρακολουθεί σε σεμινάρια και μετεκπαιδευτικά θα σας εντυπωσιάσει με τις ικανότητες του στο κούρεμα ή με το παιχνίδι των χρωμάτων.

Κουρέματα κλασσικά ή μοντέρνα σε γραμμές κλιμακωτές ή καρέ, σε μακρυά ή κοντά αλλά και βαφές, όμπρε, sombre, διχρωμίες ή ανταύγειες.

Η Δρόση επίσης γεμάτη εφόδια σεμιναρίων και μετεκπαιδευτικών αλλά και με μια εμπειρία διαχρονική στο αντρικό κούρεμα και τα χτενίσματα θα δημιουργήσει για εσάς χτενίσματα με διάρκεια, στυλ και αέρα που δίνει στα μαλλιά σας μια χάρη ώστε να προσελκύονται τα βλέμματα.

Όσο για τα κουρέματα της τα αντρικά είναι ιδιαίτερα, ξεχωριστά με πολύ ωραία σβησίματα και συμμετρία που χαίρεσαι να θαυμάζεις!!!

Το κομωτήριο χρησιμοποιεί και διαθέτει τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Alexander Hair

Δωδεκανήσου 21 Άλιμος Google map
210 9969695
Facebook

ΩΡΑΡΙΟ

Δ,Τε  9:00-15:00
Τρ,Πε,Πα  9:00-21:00 
Σ  9:00-15:00

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Κούρεμα ανδρικό   9
Κούρεμα παιδικό   9
Κούρεμα γυναικείο 10
Χτένισμα   10
Βαφή από   25
Ανταύγειες  από   35
Περμανάντ  από   30
Βραδινά  από 15
Φλάς   10

 

 

 

ο χώρος μας...

Δρόση και Γιώργος
Δρόση και Γιώργος
Δρόση και Γιώργος
Δρόση και Γιώργος
Δρόση και Γιώργος

Alexander Hair

Είμαστε κι' εδώ:
back to top