Μάσκα επανόρθωσης

Εντατική επανόρθωση της τρίχας με πρωτεΐνες από σιτάρι.

Βαθιά ενυδάτωση και λάμψη με εκχυλίσματα φασκόμηλου, χαμομηλιού, δεντρολίβανου, τσάι βουνού, βουτύρου και ελαιολάδου για υγιή και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Ρύθμιση της λιπαρότητας με έντονη αντισηπτική, καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση για απόλυτη καθημερινή προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

12.0

EURO

Εντατική επανόρθωση της τρίχας με πρωτεΐνες από σιτάρι.

Βαθιά ενυδάτωση και λάμψη με εκχυλίσματα φασκόμηλου, χαμομηλιού, δεντρολίβανου, τσάι βουνού, βουτύρου και ελαιολάδου για υγιή και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Ρύθμιση της λιπαρότητας με έντονη αντισηπτική, καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση για απόλυτη καθημερινή προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Οδηγίες Χρήσης

 

Λούστε τα μαλλιά σας με το κατάλληλο σαμπουάν της Alexander+Ηair. Σκουπίστε καλά και χρησιμοποιήστε την επιθυμητή ποσότητα του προϊόντος.

Χτενίστε τα μαλλιά σας με μια χτένα από την ρίζα έως την άκρη ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα το προϊόν.

Αφήστε 5 λεπτά και ξεβγάλετε κανονικά ή ελαφρός ώστε να μείνει ένα μέρος της θεραπείας επάνω.

Πιστοποίηση κυκλοφορίας εντός EU

Το προϊόν έχει πιστοποηθεί ότι πληροί τις απαιτήσεις για την ασφάλεια των καταναλωτών βάσει των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα επίσημα πιστοποιητικά είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ερωταπαντήσεις

 • Κάθε πότε βάζω μάσκα στα μαλλιά μου;

  Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και κατά προτίμηση φυτική, ώστε να είναι συμβατή με τα μαλλιά για να απορροφούν απόλυτα όλα τα συστατικά που έχουν ανάγκη.
 • Ποια είναι η καταλληλότερη μάσκα ή θεραπεία μαλλιών για αναδόμηση ή ενυδάτωση;

  Μια μάσκα για να είναι κατάλληλη πρέπει να έχει πολλά φυσικά φυτικά εκχυλίσματα για βαθιά ενυδάτωση και πολλές πρωτεΐνες με κερατίνη για ουσιαστική αναδόμηση.
 • Ποια η διαφορά ανάμεσα σε μια φθηνή η ακριβή μάσκα μαλλιών;

  Η διαφορά ανάμεσα σε μια φθηνή από ακριβή μάσκα μαλλιών είναι από τίποτα εώς τεράστια. Μια φθηνή μάσκα συνήθως έχει γαλακτωματοποιητές που την κάνουν κρέμα, συντηρητικά και σιλικόνες για αίσθηση γυαλάδας και ξεπλέγματος. Όλα αυτά όμως πέραν της αίσθησης δεν προσφέρουν τίποτα στα μαλλιά. Μια ακριβή μάσκα, εκτός από τους γαλακτωματοποιητές που δημιουργούν την κρέμα και τα συντηρητικά για να προστατεύετε από τις αλιώσεις και τα βακτήρια, περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα ,αντηλιακά φίλτρα,τα οποία προσφέρουν φυσική ενυδάτωσης και προστασίας από τις περιβαλοντολογικές εξωτερικές επιθέσεις.Τα εκχυλίσματα όμως και τα αντηλιακά είναι αυτά που ανεβάζουν και το κόστος και διαφοροποιούν τις τιμές. Υπάρχει όμως και ένα μικρό ποσοστό προϊόντων το οποίο είναι ακριβό όχι τόσο για την ποιότητα του αλλά για την διαφήμιση του και την αναγνωρισιμότητα του.
 • Με πιο τρόπο μπορώ να περιποιηθώ τα μαλλιά μου;

  Ένα καλό σαμπουάν ,μια καλή μαλακτική ακόμα και για καθημερινή χρήση σε συνδυασμό με μια σωστή μάσκα μαλλιών μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετά για να φροντίσετε σωστά τα μαλλιά σας.Σας τονίζουμε όμως πως τα εκχυλίσματα πρέπει να είναι φυσικά και φυτικά, ώστε να είναι συμβατά και αποδεκτά από το δέρμα και τα μαλλιά.
 • Τι πρέπει να κάνω για να ελαχιστοποιήσω την ψαλίδα μου ή να την αποτρέψω να δημιουργηθεί ξανά;

  Ο καλύτερος τρόπος είναι ένα ενυδατικό σαμπουάν, μια καλή μάσκα ενυδατική και ένα ενυδατικό γαλάκτωμα που δεν ξεβγάζεται ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ψαλίδα ή αποτραπεί τελείως .
 • Σε τι διαφέρει μια μάσκα αν αγοραστεί από κομμωτήριο η το εμπόριο ή ένα κατάστημα βιολογικών προϊόντων;

  Μια μάσκα κομμωτηρίου είναι σίγουρα πιο εμπλουτισμένη σε ποσότητα αλλά και ποιότητα υλικών σε σύγκριση με του εμπορίου, ενώ μια βιολογική εκτός τον εμπλουτισμό,την ποιότητα και την ποσότητα υλικών, είναι και πιο συμβατή και αποδεκτή με τη φύση μας.
 • Οι μάσκες και οι μαλακτικές υπάρχει περίπτωση να τα βαραίνουν;

  Εάν οι μάσκες και οι μαλακτικές χρησιμοποιούν πολλές σιλικόνες και πρώτες ύλες οι οποίες είναι ελαιοδιαλυτές τότε υπάρχει περίπτωση να βαραίνουν τα μαλλιά σας,όπως και αν είναι πολύ λεπτά.Αν όμως χρησιμοποιούνται φυτικά συστατικά υδρολυμένα που έχουν διασπαστεί σε πολλά μικρά μόρια τα οποία είναι ευεργετικά, αποδεκτά και συμβατά με τη φύση των μαλλιών σας είναι δύσκολο αυτά να βαραίνουν.
 • Γιατί ξεθωριάζει το χρώμα των μαλλιών;

  Το χρώμα των μαλλιών κυρίως ξεθωριάζει όταν έχουν σπάσει τα λέπια τις τρίχας τα οποία το κλειδώνουν και το προστατεύουν, ενώ λιγότερο από τους εξωτερικούς παράγοντες ήλιος ,νερό ,θάλασσα,χλώριο.
 • Τι πρέπει να κάνω για να μην ξεθωριάζουν τα μαλλιά;

  Σε μαλλιά με ντεκαπάζ τα λέπια της τρίχας έχουν αποδομηθεί, οπότε δεν υπάρχει και λύση. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις μπορούμε να σταθεροποιήσουμε το χρώμα με τη χρήση σαμπουάν τα οποία έχουν ουδέτερο ως όξινο p.h. ώστε τα λέπια της τρίχας να βρίσκονται στη σωστή θέση, παράλληλα περιέχουν αντηλιακά φίλτρα προστασίας και βιταμίνη Ε για μεγαλύτερη διάρκεια.

 • Οι ανταύγειες δημιουργούν τριχόπτωση;

  Οι ανταύγειες δεν δημιουργούν τριχόπτωση διότι δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα.
 • Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις ανταύγειες είναι επικίνδυνα;

  Σαφώς αν δεν εκτιμηθούν σωστά τα προϊόντα ανοίγματος, μπορεί να αποβούν μοιραία σε απώλεια μαλλιών.
 • Υπάρχει τρόπος να γίνουν ανταύγειες με υλικά λιγότερο βλαπτικά για την τρίχα ;

  Ο μόνος τρόπος είναι να ενισχύσουμε με φυτικά εκχυλίσματα το προϊόν, ώστε να είναι πιο φιλικό κατά την διάρκεια της επίδρασης του στα μαλλιά και να τα αφυδατώσει λιγότερο .
 • Τι είναι προτιμότερο να κάνω ανταύγειες ή βαφή;

  Η ανταύγειες σίγουρα είναι λιγότερο βλαπτικές, διότι δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα και την ρίζα της τρίχας.
επιστροφή

Ανακάλυψε το styling που θέλεις

Τι τύπο μαλλιών έχω;

Κομμωτήρια

Ο Αλέξανδρος Βολονάκης

απαντά στις ερωτήσεις σας