Μαλακτική Κρέμα

Μαλακτική κρέμα για λεία, απαλά, ευκολοχτένιστα μαλλιά.
Περιέχει πανθενόλη (Β5), τσάι του βουνού, δεντρολίβανο, βούτυρο και ελαιόλαδο για βαθιά ενυδάτωση, λάμψη, υγιή ανάπτυξη της τρίχας και προστασία του χρώματος από την ηλιακή ακτινοβολία. 
 

15.5

EURO

Μαλακτική κρέμα για λεία, απαλά, ευκολοχτένιστα μαλλιά.
Περιέχει πανθενόλη (Β5), τσάι του βουνού, δεντρολίβανο, βούτυρο και ελαιόλαδο για βαθιά ενυδάτωση, λάμψη, υγιή ανάπτυξη της τρίχας και προστασία του χρώματος από την ηλιακή ακτινοβολία. 
 

Οδηγίες Χρήσης

Μετά το λούσιμο χρησιμοποιήτε την μαλακτική κρέμα Alexander+hair. Ξεβγάζετε τα μαλλιά σας μετά από τρία λεπτά. Tα ευεργετικά συστατικά του σας προσφέρουν απαλότητα, λάμψη και ενυδάτωση.

Προτεινομενα προϊόντα περιποίησης

Πιστοποίηση κυκλοφορίας εντός EU

Το προϊόν έχει πιστοποηθεί ότι πληροί τις απαιτήσεις για την ασφάλεια των καταναλωτών βάσει των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα επίσημα πιστοποιητικά είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ερωταπαντήσεις

 • Πρέπει να χρησιμοποιώ σε κάθε λούσιμο την μαλακτική κρέμα;

  Η μαλακτική κρέμα πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα μετά το λούσιμο σε μαλλιά που μπερδεύουν, σε μαλλιά άγρια, αφυδατωμένα, ταλαιπωρημένα ή βαμμένα, ώστε να προστατεύονται από την ξηρότητα και το σπάσιμο.

 • Πρέπει να χρησιμοποιώ μαλακτική κρέμα στα μαλλιά μου;

  Η μαλακτική κρέμα πρέπει πάντα να μπαίνει σε ξηρά ,βαμμένα και μακριά μαλλιά για να μην σπάνε αλλά και να προστατεύονται από την αφυδάτωση και ξηρότητα.
 • Οι μάσκες και οι μαλακτικές υπάρχει περίπτωση να τα βαραίνουν;

  Εάν οι μάσκες και οι μαλακτικές χρησιμοποιούν πολλές σιλικόνες και πρώτες ύλες οι οποίες είναι ελαιοδιαλυτές τότε υπάρχει περίπτωση να βαραίνουν τα μαλλιά σας,όπως και αν είναι πολύ λεπτά.Αν όμως χρησιμοποιούνται φυτικά συστατικά υδρολυμένα που έχουν διασπαστεί σε πολλά μικρά μόρια τα οποία είναι ευεργετικά, αποδεκτά και συμβατά με τη φύση των μαλλιών σας είναι δύσκολο αυτά να βαραίνουν.
 • Τι πρέπει να κάνω για να ελαχιστοποιήσω την ψαλίδα μου ή να την αποτρέψω να δημιουργηθεί ξανά;

  Ο καλύτερος τρόπος είναι ένα ενυδατικό σαμπουάν, μια καλή μάσκα ενυδατική και ένα ενυδατικό γαλάκτωμα που δεν ξεβγάζεται ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ψαλίδα ή αποτραπεί τελείως .
 • Με πιο τρόπο μπορώ να περιποιηθώ τα μαλλιά μου;

  Ένα καλό σαμπουάν ,μια καλή μαλακτική ακόμα και για καθημερινή χρήση σε συνδυασμό με μια σωστή μάσκα μαλλιών μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετά για να φροντίσετε σωστά τα μαλλιά σας.Σας τονίζουμε όμως πως τα εκχυλίσματα πρέπει να είναι φυσικά και φυτικά, ώστε να είναι συμβατά και αποδεκτά από το δέρμα και τα μαλλιά.
 • Τι πρέπει να κάνω για να μην ξεθωριάζουν τα μαλλιά;

  Σε μαλλιά με ντεκαπάζ τα λέπια της τρίχας έχουν αποδομηθεί, οπότε δεν υπάρχει και λύση. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις μπορούμε να σταθεροποιήσουμε το χρώμα με τη χρήση σαμπουάν τα οποία έχουν ουδέτερο ως όξινο p.h. ώστε τα λέπια της τρίχας να βρίσκονται στη σωστή θέση, παράλληλα περιέχουν αντηλιακά φίλτρα προστασίας και βιταμίνη Ε για μεγαλύτερη διάρκεια.

 • Γιατί ξεθωριάζει το χρώμα των μαλλιών;

  Το χρώμα των μαλλιών κυρίως ξεθωριάζει όταν έχουν σπάσει τα λέπια τις τρίχας τα οποία το κλειδώνουν και το προστατεύουν, ενώ λιγότερο από τους εξωτερικούς παράγοντες ήλιος ,νερό ,θάλασσα,χλώριο.
 • Γιατί τα κόκκινα και χάλκινα χρώματα είναι πιο επιρρεπή στο ξεθώριασμα;

  Οι χρωστικές που χρησιμοποιούμε σε αυτά τα χρώματα επειδή είναι τεχνητές, δεν είναι συμβατές με τα μαλλιά και έτσι φεύγουν ευκολότερα από την τρίχα διότι δεν τις αποδέχεται ώστε να τις δεσμεύσει.
 • Το ρανσάζ είναι υποχρεωτικό μετά τις ανταύγειες;

  Το ρανσάζ είναι προαιρετικό και το κάνουμε αν θέλουμε να δώσουμε κάποια απόχρωση στις ανταύγειες π.χ μπεζ, κίτρινες, σαντρέ, χάλκινες ή πάγου.
 • Το ρανσάζ ξεθωριάζει με το λούσιμο;

  Οι περισσότερες αποχρώσεις συνήθως ξεθωριάζουν με τα λουσίματα και για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα καλό είναι να φρεσκάρετε μετά από 20-30 μέρες.
 • Πρέπει να κάνουμε πάντα στις ανταύγειες ρανσάζ ;

  Το ρανσάζ συνήθως το κάνουμε για να δώσουμε απόχρωση στις ανταύγειες, όμως αν οι ανταύγειες έχουν γίνει σε φυσική τρίχα τότε μας αλλοιώνει το χρώμα στα μαλλιά τα οποία δεν έχουν ανταύγειες, οπότε είναι προτιμότερο να μην κάνουμε.Όταν όμως έχουμε βαμμένα μαλλιά τότε δεν έχουμε καμία αλλοίωση ώστε να μας δημιουργεί πρόβλημα.
επιστροφή

Ανακάλυψε το styling που θέλεις

Τι τύπο μαλλιών έχω;

Κομμωτήρια

Ο Αλέξανδρος Βολονάκης

απαντά στις ερωτήσεις σας