Ο χρυσός Κανόνας

10 Δεκεμβρίου 2014 // Υγιή και λαμπερά μαλλιά

Όταν ήμουν νέος, πριν από μερικές δεκαετίες, με απασχολούσε πολύ η εμφάνισή μου. Πολύ φυσιολογικό μιας και η αναζήτηση της καταλλήλου συντρόφου ήταν στην πρώτη γραμμή των θεμάτων που με απασχολούσαν. Αναζητούσα λύσεις στα ξενόγλωσσα περιοδικά για να καταλήξω στις σωστές επιλογές. Όμως όλα όσα επέλεγα κόστιζαν χρήματα που δεν διέθετα. Αναζήτησα τότε λύσεις σε άλλο επίπεδο. Γενικούς κανόνες για την εμφάνιση. Διάβασα άρθρα από τα ξένα περιοδικά και κατέληξα σε ένα
γενικό κανόνα που τον ακολουθώ μέχρι σήμερα
1. Περιποιημένα μαλλιά
2. Καλά παπούτσια
3. Καλή ζώνη
Παρατηρείστε ότι αυτά τα τρία στοιχεία, μαλλιά, ζώνη και παπούτσια σηματοδοτούν την αρχή, την μέση και το τέλος του σώματος. Όταν συναντάμε κάποιον μας κοιτά πρώτα στα μάτια και κατ΄ επέκταση στο κεφάλι. Το παπούτσι είναι το δεύτερο στοιχείο που τραβά την προσοχή των άλλων και φυσικά η ζώνη κρατά, σηματοδοτεί το παντελόνι, την φούστα ή το φόρεμα τονίζοντας τη μέση. Προσπαθήστε να θυμηθείτε πόσες φορές έχετε ακούσει σχόλια του τύπου:
Ωραίο κούρεμα!
Αυτή η κουπ σου πηγαίνει πολύ!
Πολύ ωραία παπούτσια! Από που τα πήρες;
Αν λοιπόν δεν διαθέτετε το πορτοφόλι που θα σας επιτρέπει να κάνετε συχνά shopping therapy, τότε ίσως ο χρυσός κανόνας που υιοθέτησα να είναι κατάλληλος και για σας.

επίλεξε το στυλ
που σου ταιριάζει...

...και επίλεξε
το κομμωτήριο σου

Alexander Hair

Είμαστε κι' εδώ:
back to top