Είσαι κοκκινομάλλα; Ποια χρώματα ρούχων σου ταιριάζουν

06 Οκτωβρίου 2015 // Μόδα

Είναι αλήθεια πως τα κόκκινα μαλλιά, έχουν το πιο φλογερό χρώμα. Έντονο, αισθησιακό, τραβάει την προσοχή και τα βλέμματα. Ακριβώς όμως επειδή είναι ένα έντονο χρώμα, χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις χρωματικές επιλογές των ρούχων σας.

Αν λοιπόν είστε κοκκινομάλλα, οι σκούρες αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου είναι ιδανικές επιλογές για εσάς. Αυτά τα δύο χρώματα, κολακεύουν και αναδεικνύουν τα μαλλιά σας, ειδικά αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

Το μοβ είναι ένα ακόμα χρώμα που σας ταιριάζει και μπορεί να δώσει ένα πολύ όμορφο και ζεστό αποτέλεσμα. Επίσης το μαύρο και το λευκό, τα οποία είναι πιο ουδέτερα, θα στρέψουν την προσοχή στα εντυπωσιακά κόκκινα μαλλιά σας.

Αν θέλετε να φορέσετε ρούχα σε κόκκινο χρώμα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην απόχρωση που θα επιλέξετε. Καλό είναι να αποφεύγετε τα ρούχα που έχουν την ίδια απόχρωση με τα μαλλιά σας.

Τέλος πρέπει να αποφεύγετε τα παστέλ χρώματα όπως το ροζ, το λιλά και το κίτρινο, καθώς και τα πορτοκαλί και φούξια. Επίσης χρειάζεται προσοχή στα έντονα, πολύχρωμα σχέδια και prints, επειδή το αποτέλεσμα μπορεί να είναι φλύαρο.

Αν και τα κόκκινα μαλλιά έχουν αρκετούς περιορισμούς στις χρωματικές επιλογές, είναι στη μόδα. Έτσι λοιπόν θα βρείτε στα καταστήματα, ένα πλήθος αξεσουάρ και ρούχων, για να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν και αναδεικνύουν τα όμορφα κόκκινα μαλλιά σας!

επίλεξε το στυλ
που σου ταιριάζει...

...και επίλεξε
το κομμωτήριο σου

Alexander Hair

Είμαστε κι' εδώ:
back to top